NoMoreC Toolbox bestellen

NOMOREC
Weet je dat je risico loopt op hepatitis C? Haal binnenkort gratis de NoMoreC Toolbox in huis. In de NoMoreC Toolbox zitten voorbeelden van middelen die je kunt gebruiken om de kans op hepatitis C-overdracht te verkleinen.

Lees meer

De NoMoreC Toolbox is samengesteld in overleg met mannen uit de community en met gezondheidsprofessionals. Uit dit overleg bleek dat er veel onduidelijkheid bestaat over welke desinfectiemiddelen effectief zijn tegen hepatitis C. De NoMoreC Toolbox neemt die onduidelijkheid weg. In de NoMoreC Toolbox vind je:

  • een handig informatieboekje én een instructiekaart over desinfectie van handen en onderarmen
  • Sterillium® med - 500 ml: desinfectie van handen en onderarmen voordat je van partner of van rol (top/bottom) wisselt. Dit middel wordt ook in ziekenhuizen gebruikt. Het doodt hepatitis C in 30 seconden.
  •  Blue Wonder® Desinfectie Reiniger doekjes - 2 x 40 stuks: desinfectie van sling, fuck bench, speellaken enz, voordat je van partner of van rol (top/bottom) wisselt. Deze doekjes bevatten waterstofperoxide 1% en geven geen nare of gevaarlijke dampen. Hepatitis C wordt in 15 seconden gedood.
  • Spuitfles om te vullen met allesreinigeroplossing: meng 2 dopjes allesreiniger in een spuitfles met water. De speelplek altijd eerst reinigen voordat je desinfecteert.
  • Zwarte latex handschoenen 8 x 
  • Zwarte nitril handschoenen 8 x: bij latexallergie, of als je met vet/olie wilt fisten 
  • Zwarte condooms plus glijmiddel 2 x
  • Haakje met zuignap: om de instructiekaart over desinfectie van handen en onderarmen op te hangen aan de badkamerspiegel
  • NoMoreC chemsdoosje om de kans op overdracht van hepatitis C bij het gebruiken van chems te verkleinen met drugsattributen in verschillende kleuren. Deel deze nooit, gebruik alleen je eigen kleur! Verder zit er in het chemsdoosje ook een naaldencontainer. Lever een volle container in bij een apotheek of bij GGD Amsterdam.
Klik hier voor instructievideo’s over desinfectie die bij de NoMoreC Toolbox horen. Je kunt de gratis NoMoreC Toolbox vanaf 23 februari online bestellen. We vragen je wel zelf de verzendkosten (€ 6,95) te betalen. De Toolbox wordt in een neutrale verpakking via PostNL verstuurd. Je kan vanaf die datum ook de Toolbox afhalen bij onder meer je hiv-behandelcentrum en in de Amsterdamse fetisjshops Mr.B, RoB, Gays & Gadgets, Black Body en bij kapsalon Cuts & Curls.
 

Toolbox bestellen? Maak een account aan

Als je de Toolbox bestelt vragen we je een account aan te maken. Omwille van de veiligheid, gaat het inloggen via twee stappen: 1. Je vult je ID Code (die je per email ontvangt als je je registreert) en wachtwoord in. 2. Je vult een authorisatie code in. Deze code kun je krijgen via een ‘Google Authenticator app’. We leggen deze procedure uit als je een account aanmaakt.

LET OP: bestelde toolboxen worden verzonden vanaf 23 februari 2018.  

  Toolbox_1_4_MB

bestellen van items uit de toolbox? klik hier
klik hier om bestellen